Vše skladem
Všechno zboží je originální
Férové ceny

Revolution You are The Revolution 25 Day Advent Calendar, barva bez amoniaku

Adventní kalendář 2022
Makeup Revolution
Produkt je trvale stažen z nabídky
Kód: REV404
Hmotnost produktu: 1028 g

Proč právě Revolution You are The Revolution 25 Day Advent Calendar?

Nemůžete se dočkat Vánoc? Odpočítávejte dny ve velkém stylu! S naším kosmetickým adventním kalendářem Revolution You are The Revolution 25 Day Advent Calendar plným dekorativní kosmetiky a kosmetických produktů bude odpočítávání dní příjemnější. Kosmetický adventní kalendář Makeup Revolution You Are The Revolution 25 Day Advent Calendar udělá radost každé ženě. Obdarujte jím sebe nebo své blízké a udělejte radost tímto originálním kalendářem. Ocení ji každá milovnice dekorativní kosmetiky. Produkty jsou veganské a netestované na zvířatech.

Adventní kalendář obsahuje:

1x konturovací tužka, 1x kosmetická houbička na make-up, 2x tužka na obočí, 1x tužka na oči, 1x štětec na oční stíny, 1x měkký štěteček na oči, 1x konturovací tužka na rty, 2x rtěnka, 1x lesk na rty, 1x olej na rty, 2x matná rtěnka, 2x krémové oční stíny, 1x peeling na rty,1x rozjasňovač, 1x podkladová báze pod make-up, 1x konturovací pudr, 1x gel na obočí, 1x podkladová báze na oči, 1x tvářenková paletka.

Jedinečné vlastnosti:

  • 25 exkluzivních produktů dekorativní kosmetiky a kosmetických doplňků,
  • skvělý dárek pro každou milovnici dekorativní kosmetiky.
  • bez testování na zvířatech,
  • 100% vegan.

Jak použít Makeup Revolution You Are The Revolution 25 Day Advent Calendar?

Každý produkt z tohoto kosmetického kalendáře použijte dle jeho návodu.

Složení Makeup Revolution You Are The Revolution 25 Day Advent Calendar:

Složení jednotlivých produktů viz. obal.

Makeup Revolution

Makeup Revolution je kosmetická značka pocházející z Velké Británie, která se stala jedním z předních hráčů na trhu se kosmetikou díky svému inovativnímu přístupu a dostupným cenám. Značka je známá tím, že nabízí širokou škálu produktů pro líčení obličeje, očí, rtů a nehtů. Jejich sortiment zahrnuje různorodou paletu stínů, tvářenek, rtěnek, pudrů a dalších produktů, které jsou inspirované aktuálními trendy v líčení. Makeup Revolution také často spolupracuje na limitovaných kolekcích s influencery a celebritami, čímž stále udržuje svou pověst trendy a aktuální značky v oblasti kosmetiky.