Vše skladem
Všechno zboží je originální
Férové ceny

Wella Professionals Sun Protection Spray 150 ml / po expiraci

Ochranný sprej pro jemné až normální vlasy / PO EXPIRACI 02/2017
Wella
Wella Professionals Sun Protection Spray 150 ml / po expiraci Ochranný sprej pro jemné až normální vlasy / PO EXPIRACI 02/2017
Akce Výprodej
Produkt je trvale stažen z nabídky
Kód: WP0501
Hmotnost produktu: 170 g

Proč právě Wella Professionals Sun Protection Spray 150 ml / po expiraci?

Profesionální dvousložkový sprej pro jemné až normální vlasy poskytuje vlasům vysokou UV ochranu vlasů. Účinně pomáhá chránit vlasy před UV zářením, obsahuje vitamínový komplex, který dokonale hydratuje vlasy. Zanechává je zdravé, lesklé a hebké na dotek.



Použití: před použitím dobře protřepte. Nastříkejte před nebo během slunění rovnoměrně do vlhkých či suchých vlasů. Vlasový sprej z vlasů neoplachujte.



UPOZORNĚNÍ: VÝROBKU K DATU 02/2017 JIŽ VYPRŠELA EXPIRAČNÍ LHŮTA!


Wella

Wella Professionals je významnou značkou v oblasti profesionální péče o vlasy a barvení. S dlouhou historií od roku 1880 se specializuje na inovativní produkty pro kadeřnické salony a domácí použití. Je známá pro širokou paletu barev a odstínů vlasového barvení, spolu s produkty pro péči o vlasy, které nabízejí výživu a ochranu. Značka Wella Professionals zůstává oblíbenou volbou mezi profesionálními kadeřníky a zákazníky, kteří hledají kvalitu a trendy v péči o své vlasy. Její angažovanost ve výzkumu, školeních a komunitních iniciativách podporuje kvalitu a inovace v celém odvětví.